Bredgaard Boats

THE BEST WAY

SÅDAN PRODUCERER VI DE BEDSTE SKIBE

Fra idé til færdigt skib

Det er vigtigt for os, at du er med gennem hele processen, fra design til levering. Derfor er du også altid velkommen til at besøge os i produktionshallen.

AFKLARING AF BEHOV

Behov og forventninger afklares ved et opstartsmøde

UDARBEJDELSE
AF SKITSE

Skitse udarbejdes, gennemgås og tilrettes sammen med dig

GODKENDELSE
AF SKITSE

Skitsen til dit drømmeskib godkendes

DIT SKIB
BYGGES

Snedkere, smede og skibsbyggere starter produktionen af dit skib

LEVERING AF
DIT SKIB

Dit skib søsættes og leveres

Vi fremstiller robuste, slidstærke og vejrbestandige skibe, der opfylder alle foreskrevne krav til sikkerhed, støj- og brandisolering m.m.

Et stærkt alternativ

Glasfiber er et stærkt og formbart materiale – Så formbart, at vi kan lave designmæssige detaljer og så stærkt, at vi kan give is-garanti. Vi anvender både traditionelle glasfibermåtter samt multiaksiale kombinations måtter, som har et væsentligt højere glasfiberindhold i det færdige laminat. Et utrolig stærkt alternativ til stål og aluminium.

5 gode grunde til at vælge et glasfiberfartøj

Udover glasfibers styrke, holdbarhed og fleksibilitet i designfasen, er der en lang række fordele i selve driften af et glasfiberfartøj – dem får du glæden af.

MINDRE BRÆNDSTOF

Glasfiber er et let materiale, og kræver mindre brændstof

MINDRE AT VEDLIGEHOLDE

Skibe i glasfiber armeret polyester, kræver mindre løbende vedligeholdelse end skibe i metal

STØRRE
LASTEEVNE

Et lettere skib giver mulighed for at laste mere

LANG
LEVETID

Glasfiber holder i flere generationer og repareres uden at svække styrken

INGEN
RUST

Der er ingen korrosion i skibe bygget i glasfiber armeret polyester

Vi har fremstillet skibe i over 50 år

I 1965 stifter karetmageren Egon Bredgaard et lille værft i Nysted. Værftet fremstiller små joller, og i løbet af 60’erne og 70’erne bliver den særdeles driftsikre “Nysted-Jolle” også kaldet “Bredgaard-Jollen” til. Som virksomheden vokser og begynder at bygge større fartøjer, flyttes den til større lokaler og senest til Rødbyhavn, hvor vi i dag producerer professionelle erhvervsfartøjer.

Med godt håndelag og moderne metoder

Siden værftets grundlæggelse har vi arbejdet med håndoplagt glasfiber og bygger stadig skibe med udgangspunkt i det gamle håndværk. I kombination med det oprindelige håndværk, har vi specialiseret os i vakuumstøbning, som reducerer styrendampene med mere end 90%. Det skåner miljøet og skaber et bedre arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Derudover har vakuumstøbning den store fordel, at det forhøjer glasprocenten i vores produkter – og den mekaniske styrke i laminatet bliver højere.

Vi vælger materialer ud fra
vores erfaring og vores hjerte

Det er vigtigt for os, at dit skib er produceret i de bedste, stærkeste og mest holdbare materialer. Materialevalg og grundigt håndværk gør, at dit skib har en lang levetid og høj gensalgsværdi. Udover styrke og holdbarheden på materialerne er det vigtigt for os, at de materialer vi vælger i videst mulige omfang er bæredygtige for naturen og miljøet.

Vi vælger metaller med omtanke

Selvom du har valgt et glasfiberskib er der stadig dele af skibet, hvor vi bruger metal. Vi bruger syrefast rustfri stål til bl.a. skrue- og roraksler, stævnskinne og som lønningsbeskyttelse. Alle metaller er søvandsbestandige.

Vi bygger stadig dele af dit skib i træ

Vi anvender træ i de bedst kvaliteter og udfører aptering i træsorter efter ønske. 

Sikkerhed og redningsudstyr

En Bredgaard Boat leveres altid med moderne sikkerheds- og redningsudstyr efter gældende regler for det specifikke fartøj. Alt sikkerheds- og redningsudstyr er ratmærket.

Bredgaard boats er et anerkendt værft i skandinavien og har autorisation til glasfiberproduktion fra:

Michael

“det er vigtigt for mig, at du får et skib i verdensklasse. Giv mig et kald, hvis du har spørgsmål”

+45 5470 6088